Piirilevykokoonpanoja ja järjestelmien tuotantoa
Haukipudas, Suomi
75 Tehdasta Maailmanlaajuisesti

Paikallisia DFX-, prototyyppi- ja NPI-palveluja Massatuotantoa Suomessa & 75 tehtaalla maailmalla.

Valmistuspalvelujen
suunnittelua Haukiputaalla

Sanminan kokeneet insinöörit auttavat asiakkaita pienentämään kustannuksia, tehostamaan tuotantoa, laajentamaan testausta ja parantamaan laatua piirilevykokoonpanoissa ja valmiissa tuotteissa.

Testaussuunnittelua
Haukiputaalla

Asiakkaat hyötyvät yli 30 vuoden paikallisesta kokemuksestamme testauskehityksessä. Insinöörimme suunnittelevat kattavia testausjärjestelmiä, joita ovat esimerkiksi ICT, optinen tarkastus ja funktionaalinen testaus. Ne optimoivat testien kattavuuden ja tuotteiden laadun.

Prototyyppien valmistusta ja markkinoilletuonnin palveluja Haukiputaalla

Asiakkaat hyötyvät entistä nopeammasta markkinnoilletuonnista, nopeasta PCB-kokoonpanosta ja valmiiden tuotteiden prototyypeistä. Insinöörimme Haukiputaalla tarjoavat kattavia prototyyppipalveluja, joita ovat esimerkiksi piirilevysuunnittelu, DFX-analyysi ja tuotannon apulaitteiden suunnittelu ja valmistus.

Piirilevykokoonpanoa ja
järjestelmien tuotantoa
Haukiputaalla

Sanmina yksinkertaistaa monimutkaiset toimitusketjut. Suunnittelemme ja valmistamme piirilevyjä (PCB), metallikoteloja, piirilevykokoonpanoja ja valmiita tuotteita hyödyntämällä kolmansien osapuolien komponentteja.

Maailmanlaajuista korjauspalvelua
Haukiputaalla

Sanmina hoitaa monien maailman tunnetuimpien alkuperäisten laitevalmistajien jälkimarkkinointipalveluja. Logistiikkatiimi hoitaa korjausvarastoa sekä takuunaikaisia ja takuun ulkopuolisia korjauspalveluita. Insinööritiimi on tukena järjestelmien ja pitkälle kehitettyjen piirilevykokoonpanojen korjauksissa.

Prototyypistä massatuotantoon Haukiputaalla

Sanmina auttaa suomalaisia asiakkaita pääsemään maailmanlaajuisille markkinoille kehittämällä DFX-suosituksia ja valmistus- ja testausprosesseja, käynnistämällä massatuotannon ja toimittaen tilauksia maailmanlaajuisesti.

ArrowArrow
Slider

Sanmina Haukiputaan toimipiste sijaitsee Oulussa ja tarjoaa elektroniikan sopimusvalmistusta. Tarjoamme kattavia suunnittelu- ja valmistuspalveluja piirilevykokoonpanoille ja kokonaisille järjestelmille useilla toimialoilla, kuten viestinnässä, terveydenhoidossa, instrumentoinnissa ja valvonnassa. Sekä suomalaiset että kansainväliset asiakkaamme hyötyvät paikallisista DFX-, prototyyppikehitys- ja lanseerauspalveluistamme. Lisäksi Haukiputaan toimipisteemme tarjoaa paikallista piirilevykokoonpanojen ja järjestelmien massatuotantoa, yhteyden 75 tuotantolaitokseen maailmanlaajuisesti ja kattavaa toimitusketjun hallintaa.

Consumer Medical Devices

PROTOTYYPIT JA LANSEERAUS

PCB-kokoonpanojen ja valmiiden tuotteiden prototyyppien toteutusta ja uusien tuotteiden lanseerausta Suomessa.

Consumer Medical Devices

PCB-KOKOONPANOT JA SMT

Kokemusta erittäin pitkälle kehitettyjen PCB-kokoonpanojen valmistuksesta viestintään, teollisuuteen ja terveydenhoitoon.

Consumer Medical Devices

JÄRJESTELMIEN VALMISTUS

Monimutkaisten terveydenhoidon, teollisuuden ja viestinnän järjestelmien kokoonpanoa ja testausta.

Consumer Medical Devices

ASIAKASTEOLLISUUDET

Sanmina valmistaa Haukiputaalla elektroniikkaa viestinnän, teollisuuden ja terveydenhoidon toimialoille.

Consumer Medical Devices

TILAUSTEN TÄYTTÄMINEN

Toimitamme valmiit tuotteet ja tuotekorjaukset suoraan loppuasiakkaille.

Consumer Medical Devices

TESTAUSKEHITYS

PCB-kokoonpanojen ja valmiiden tuotteiden piiritestauksen ja funktionaalisen testauksen kehitystä.

Show Buttons
Share On Youtube
Hide Buttons