LEDIGA TJÄNSTER

För tillfället har vi tyvärr inga lediga tjänster.

För spontanansökningar, skicka gärna personligt brev och CV till personal@sanmina.com 

 

Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik bor du nära naturen och har goda möjligheter till ett rikt friluftsliv. Här finns fina skidspår på vintern och löpstigar och vandringsleder för övriga årstider. Skärgården når du på några minuter. Här finns närhet till det mesta såsom skola, förskola, restauranger och många små unika affärer.  Du väljer om du vill bo i centrum av staden eller i naturnära miljö –här är det lätt att finna sitt drömställe. Med  Botniabanan och flygplatser både i Örnsköldsvik och Umeå finns goda kommunikationer med omvärlden.

Om Sanmina

Sanmina tillverkar några av de mest värdefulla och komplexa elektronik- och mekanik produkterna i världen. Sanmina fokuserar på utveckling och tillverkning av komplexa komponenter, såväl som försörjning av kompletta systemlösningar till OEM kunder. Vår lokala och globala närvaro, vår teknologi och våra lösningar, borgar för att vi konkurrenskraftigt hjälper våra kunder att förverkliga deras visioner. Sanmina har ca. 43 000 anställda, varav ca. 300 i Örnsköldsvik. I Örnsköldsvik tillverkar vi elektronik med huvudinriktning mot medicinsk teknik och industri.

Att jobba hos oss

Våra medarbetare betyder mycket för oss och för Sanminas fortsatta utveckling. Vi har en spännande tillverkning med komplexa produkter och erbjuder våra medarbetare ett flexibelt arbete med utmaningar och stimulerande arbetsuppgifter. Vill du bli en del av vår spännande organisation och vill du veta med om vad vi kan erbjuda dig som anställd? Skicka då din ansökan med personligt brev och CV till personal@sanmina.com

“What we make, makes a difference”

Maila din ansökan till personal@sanmina.com
Questions? Call +46 (0)660 26 66 00

Show Buttons
Share On Youtube
Hide Buttons